Kingcom, Paris

Facts

Location:
Paris, France
Client:
Kingcom
Industry:
Advertising & Marketing
Year of completion:
2017
Budget:
80,000 €
Workspaces:
40
Size:
500 m²
Experts:
Pseudonyme Architecture (Interior Design)

This communication agency is based in the north of the 19th district of Paris in a former technical maintenance workshop located close to the Ourcq canal. This evolving neighborhood is characterized by its youth and dynamism.

 

In early 2017 the management team gave Pseudonyme Architecture the opportunity to reorganize their headquarters.

 

The project that was developed in collaboration with the client proposes to transform the ground floor open space into a space dedicated  to exchange and collaboration promoting synergies between teams. The mezzanine is dedicated to meeting spaces and individual work spaces.

 

The ground floor is structured by a large table that can accommodate the entire staff of the agency (up to 40 people). A canopy covers the entire ground flooor accommodations. It enables to define the acoustic, the thermal and the lighting atmosphere of the open-space.

 

This new organization reflects the new dynamics of the agency.

Credits:

Design: Pseudonyme Architecture

Photographer: Edouard Sanville