money.co.uk, The Castle, Cirencester

Facts

Location:
Cirencester, England
Client:
money.co.uk
Industry:
Financial & Investments
Year of completion:
2017
Budget:
3,000,000 €
Size:
10,000 m²
Experts:
Interaction (Interior Design)

An office in a castle - if this wasn't cool enough already.

Interaction created the ultimate workplace in a castle for money.co.uk. A space where you can sneak through a secret door in a bookcase, put your feet up in a ski chalet, traipse through an ice cave, battle against suits of armour and experience a cinema in a galaxy far far away.

This unique project was delivered in 9 months whilst staff were in occupation and is now fit for the kings and queens of money.co.uk.

 

 

 

Quote:

Egle Kairele, Design, Interaction:

“The design brief for The Castle revolved around juxtaposing the traditional architecture with a contemporary and one-of-a-kind finish. The unique building provides a characterful and quirky setting for a workplace, therefore the interior design and finishes needed to reflect the eccentricity of the exterior... We also wanted to create an environment where the team could fulfil their potential and feel happy. We therefore created flexible and adaptable workspaces tailored to the needs of the team, in addition to settings where people can go for more informal meetings or to relax and socialise – which includes the ‘ice cave’ and ‘ski lodge’ which can be accessed through a secret door in the library!”

Credits:

Planning, Design + Project Management: Interaction

Lockers and Zee Desks: Spacestor