PwC, Kuala Lumpur

Facts

Location:
Kuala Lumpur, Malaysia
Client:
PricewaterhouseCoopers
Industry:
Consulting
Year of completion:
2015
Size:
11,147 m²
Experts:
Steven Leach Group (Interior Design)

Better use of the office place by flexible working forms.

PWC Malaysia challenged the Steven Leach Group to use their current office, with an expanded 5-year headcount without increasing the overall workplace area. Working with PWC partners and staff, the Steven Leach Group design team first conducted a workplace analysis and formulated a strategy around PWC’s unique operations, which allowed for seasonal expansion and contraction of workplace needs through flexible accommodations, such as hot-desking, hoteling, and touchdown areas. When it came time to implement the strategy through design, the Steven Leach Group utilized the PWC corporate identity palette to create a simple but energetic office, providing PWC staff a fun yet utilitarian office.

Credits:

Interior design: Steven Leach Group

Photographer: Shea Studio