Ernst & Young Wavespace, Berlin

Facts

Location:
Berlin, Germany
Client:
Ernst & Young
Industry:
Financial & Investments
Year of completion:
2017
Size:
300 m²
Experts:
KINZO (Architecture & Design)

Futuristic design meets maximum flexibility and modularity

Kinzo created an innovation lab for Ernst & Young situated directly on Friedrichstraße. Following the request of the accounting firm, the pioneering interior concept provides a digital workshop space. Besides innovative technical features, the interior design comprises the highest standards of flexibility and modularity: the different system components include wheels, so they can be moved around freely and connected in various formations using a specially developed BUS-system derived from space technology. This makes the workstations digitally accessible at any point in time.

Credits:

Interior Design: KINZO

Photographer: Sebastian Dörken und Max Schroeder